Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, ја посети реконструираната полициска станица во Валандово

Валандово / 11:32

Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, ја посети реконструираната полициска станица во Валандово. Полициската станица се реконструира, за прв пат по неколку децениското постоење во градот. Општина Валандово, доби реновирана полициска зграда за припадниците на валандовската полиција и соодветни и современи просторни услови за нивно ефективно работење.

Реконструкцијата на станицата опфаќаше замена на електричната и комуналната инсталација на објектот, реновирање на внатрешните простории, нова фасада и заменување на столаријата во објектот. Реконсгрукцијата беше изведена со средства на Министерството за внатрешни работи.


⚠ Преземањето авторски текстови и фотографии е дозволено единствено доколку се почитуваат принципите за фер користење на содржина или со претходна дозвола од медиумот.

Valandovo.mk е дел од 034 Медија Груп. Покрај Valandovo.mk групацијата е издавач и на онлајн медиумите Vesti.sr, 24Gevgelija.mk, Bogdanci.mk, 24Dojran.mk и Radovis.mk.

Коментари

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password