Објавена јавна набавка за сообраќајно поврзување на Индустриска зона Раброво со регионалниот пат Р-1105

Општина Валандово на страната за јавни набавки објави јавна набавка за сообраќајно поврзување на Индустриска зона Раброво со Регионален пат Р-1105.

Проектот предвидува изградба на соодветна патна инфраструктура и поставување на хоризонтална и вертикална сообраќајна сигнализација.

Изведбата е финансирана од страна на Бирото за регионален развој и општина Валандово и изнесува 461.677 денари. Со негова реализација ќе се олесни пристапот до Индустриската зона и ќе се зголеми безбедноста на сообраќајот.


⚠ Преземањето авторски текстови и фотографии е дозволено единствено доколку се почитуваат принципите за фер користење на содржина или со претходна дозвола од медиумот.

Valandovo.mk е дел од 034 Медија Груп. Покрај Valandovo.mk групацијата е издавач и на онлајн медиумите Vesti.sr, 24Gevgelija.mk, Bogdanci.mk, 24Dojran.mk и Radovis.mk.

Коментари

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password