Друштвени игри за тинејџери, адолесценти и возрасни-уште една нова услуга на валандовската библиотека

Валандово / 10:30

Градската библиотека „Гоце Делчев“ – Валандово, ја збогатува својата најнова услуга – Друштвени игри, овојпат и за тинејџери, адолесценти и возрасни.

Оваа услуга денеска за првпат беше користена од тинејџери, кои во специјално опременото катче во просториите на Домот за култура „25-ти мај“ уживаа во игрите кои се на располагање.

Најмалите корисници во изминатите две седмици станаа редовни посетители во Домот, уживајќи во друштвените игри, кои за првпат како услуга беа воведени на 29-ти јули.


⚠ Преземањето авторски текстови и фотографии е дозволено единствено доколку се почитуваат принципите за фер користење на содржина или со претходна дозвола од медиумот.

Valandovo.mk е дел од 034 Медија Груп. Покрај Valandovo.mk групацијата е издавач и на онлајн медиумите Vesti.sr, 24Gevgelija.mk, Bogdanci.mk, 24Dojran.mk и Radovis.mk.

Коментари

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password