Јавна презентација и анкета за Генералниот урбанистички план на Валандово

Валандово / 09:56

На 04.09.2019-та година (среда), со почеток во 12 часот во Домот на култура „25 Мај“ –  Валандово, ќе се одржи јавна презентација и јавна анкета за Генералниот урбанистички план за градот Валандово.

Јавната анкета ќе трае 10 работни дена и во тој рок заинтересираните граѓани и правни лица можат да доставуваат писмени забелешки, предлози и мислења на анкетни листови.


⚠ Преземањето авторски текстови и фотографии е дозволено единствено доколку се почитуваат принципите за фер користење на содржина или со претходна дозвола од медиумот.

Valandovo.mk е дел од 034 Медија Груп. Покрај Valandovo.mk групацијата е издавач и на онлајн медиумите Vesti.sr, 24Gevgelija.mk, Bogdanci.mk, 24Dojran.mk и Radovis.mk.

Коментари

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password