ТППЕ Валандово се приклучи на кампањата „Твоето незнаење чини живот“

Валандово / 06:07

ТППЕ Валандово се приклучи на кампањата „Твоето незнаење чини живот“, во организација на „Црвен крст“ на Македонија.

Кампањата е наменета за сите активни и пасивни возачи кои веќе имаат сертификат за прва помош, со цел да го освежат своето знаење. 

Заинтересираните за обуката можат да се обратат во Општинската организација на „Црвен крст“ во Валандово.


⚠ Преземањето авторски текстови и фотографии е дозволено единствено доколку се почитуваат принципите за фер користење на содржина или со претходна дозвола од медиумот.

Valandovo.mk е дел од 034 Медија Груп. Покрај Valandovo.mk групацијата е издавач и на онлајн медиумите Vesti.sr, 24Gevgelija.mk, Bogdanci.mk, 24Dojran.mk и Radovis.mk.

Коментари

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password