Конкурс за доделување награда „6ти Ноември“ од oпштина Валандово

Валандово / 06:39

По повод празникот на општината „6-ти Ноември“, општина Валандово објавува конкурс за доделување на награда и годишно признание на Советот на општина Валандово.

Целиот конкурс погледнете го на сликата во прилог.


⚠ Преземањето авторски текстови и фотографии е дозволено единствено доколку се почитуваат принципите за фер користење на содржина или со претходна дозвола од медиумот.

Valandovo.mk е дел од 034 Медија Груп. Покрај Valandovo.mk групацијата е издавач и на онлајн медиумите Vesti.sr, 24Gevgelija.mk, Bogdanci.mk, 24Dojran.mk и Radovis.mk.

Коментари

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password