Детали за авторот

Uncategorized

Заврши изградбата на улицата во Марвинци која ги поврзува магистралниот пат Р-1401 со „Горна Маала“

Комплетно е завршена изградбата на улицата во населеното место Марвинци, која ги поврзува магистралниот пат Р-1401 со „Горна Маала“...

Прочитај повеќе
Uncategorized

Валандовските дечиња утрово уживаа во новата услуга на библиотеката – друштвени игри

Утрово валандовските дечиња имаа можност да се запознаат и да уживаат во Друштвени игри – најновата услуга на библиотеката...

Прочитај повеќе
Uncategorized

Опремено катче за друштвени игри во Домот на култура „25-ти мај“ – Валандово

Домот на култура „25-ти мај“ – Валандово опреми посебно катче за учење, забава, дружење, стекнување нови искуства и играње...

Прочитај повеќе
Uncategorized

Објавена јавна набавка за сообраќајно поврзување на Индустриска зона Раброво со регионалниот пат Р-1105

Општина Валандово на страната за јавни набавки објави јавна набавка за сообраќајно поврзување на Индустриска зона Раброво со Регионален...

Прочитај повеќе
Вести

Натпревар во сукање баница на празнувањето на „Св.Пророк Илија“ во Раброво

На 02-ри август 2019-та година (петок) ќе се одбележи патрониот празник на црквата „Св.Пророк Илија“ во село Раброво. За...

Прочитај повеќе
Uncategorized

АВРМ вработува раководители во неколку градови, меѓу кои и Валандово

Агенцијата за вработување на Македонија објави оглас за вработување на Раководители на АВРМ во неколку градови, меѓу кои и...

Прочитај повеќе
Вести Спорт Топ

РК „Младост“-Богданци ќе отвори ракометна школа во Валандово

По Дојран, РК „Младост“ – Богданци ќе отвори ракометна школа за деца и во Валандово, на барање на валандовчани....

Прочитај повеќе
Вести Топ

ДЗС со кампања за заштита од пожари, со важност за целата територија на Македонија

Директорот на Дирекцијата за заштита и спасување – Аднан Џафероски, денеска одржа прес-конференција на која ја информираше јавноста за...

Прочитај повеќе
Вести Топ

Потпишан договорот за Сообраќајно поврзување на Индустриската зона Раброво со Регионалниот пат Р-1105

Градоначалникот Перо Костадинов на свечената седница која се одржа во Владата, заедно со директорот на Бирото за регионален развој...

Прочитај повеќе
Вести Топ

Валандовската библиотека воведува нова услуга – Друштвени игри

Библиотеката „Гоце Делчев“ од Валандово отвора нова услуга – Друштвени игри (Board Games). Инспирирани од современите трендови на трансформација...

Прочитај повеќе

Страна 2 of 34

Login

Добредојдове! Логирајте се на вашата сметка

Запомни ме Заборавена лозинка?

Lost Password